El Festival Gothejazz tanca una nova edició amb èxit de públic i crítica

El Festival Gothejazz va tancar ahir la seua desena edició amb un èxit rotund de públic i crítica, ja que la ciutadania va abarrotar tots els concerts que es van programar durant els últims quatre dies.

 

L’excel·lent nivell de les actuacions i propostes que es van donar cita en el Festival Gothejazz va fer les delícies d’un públic entregat des del primer concert quan va esgotar les entrades per a presenciar a Mathieu Saglio Quartet el dijous.

 

Alba Careta, el divendres, va tornar a oferir un recital que va impressionar a les persones amants del jazz que tenen en el Gothejazz una cita imperdible any rere any per l’excel·lent cartell que planteja.

 

Perico Sambeat, músic natural de Godella, va tornar a deixar patent la seua qualitat musical amb el seu Flamenc Quintet. L’aforament de Villa Eugènia va viure un gran espectacle que es va traduir en música de qualitat i agraïment per part de totes les persones presents.

 

La cita amb els més xicotets del diumenge amb l’espectacle «Jazzeando amb Peques» va cridar l’atenció dels més xicotets de Godella que van gaudir d’este tipus de música, que també és per a ells.

 

Finalment, com a colofó a un gran cap de setmana, la Big Band del Casino Musical de Godella va tancar les portes del Gothejazz amb una actuació immensa en un escenari únic com a Villa Eugènia.

 

Tatiana Prades, regidora de Cultura, ha agraït l’afecte que suscita el Gothejazz: «És un festival consolidat tant entre els nostres veïns com en la gent que ve de fora. No podríem haver estat millor acompanyats en el desé aniversari, ja que la majoria dels artistes que van vindre són del nostre poble o de molt propet».

 

«Hem esgotat les entrades en tres de cinc actuacions. El que suposa un gran èxit pese a la calor que hem patit durant els últims dies. Estem molt contents amb el resultat final», ha agregat.

 

Finalment, Prades ha aplaudit el treball de la regidoria de Cultura, ja que darrere del Festival «hi ha un treball coral de totes les persones que formen part de l’àrea». «Gràcies a eixa mentalitat es pot realitzar este festival i moltes altres activitats que desenvolupem des de Cultura», ha acabat la regidora.