El ple de Picassent aprova una Declaració Institucional a favor de la unitat per afrontar la crisi del COVID19

La Corporació Municipal ha celebrat el ple ordinari del mes d’abril per via telemàtica. A l’inici de la sessió es va guardar una minut de silenci per les persones que han mort a causa del coronavirus i es va fer una Declaració Institucional per mostrar la unió de totes les forces polítiques per combatre esta pandèmia.

El passat dijous 30 d’abril, els membres de la Corporació Municipal, degut a l’estat d’alarma, es donaren cita davant la pantalla de l’ordinador per tal de anar tractant per videoconferència, un a un, els diferents punts de l’ordre del dia del ple municipal corresponent al mes d’abril. Una sessió que el seu inici estigué marcat pel minut de silenci en record dels que ens han deixat en este últim mes i mig a causa del Covid19, la qual, ja s’ha cobrat la vida de més de 25.000 persones a Espanya i més de 1200 persones en la Comunitat Valenciana.

A més, en la línia proposada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, al ple es va aprovar per unanimitat de tots els partits polítics que conformen la Corporació, una declaració institucional en la que es fa una crida a la unitat: “És el moment de la unió per a lluitar contra el COVID 19, fora de partidismes, tots som municipi. Les entitats locals estem fent un esforç molt major de l’habitual, per complir amb el nostre deure públic, polític i social, assumint compromisos més enllà del nostre marc competencial; adaptant-nos a esta situació dinàmica pròpia de l’excepcionalitat que la pandèmia significa per imprevista i sobrevinguda”, afirma part de la Declaració.