El primer Festival de Música al Castell d’Alaquàs se celebrarà al juliol

Els amants de la música de qualitat tindran este estiu una oportunitat única per a gaudir d’ella, serà en el primer Festival de Música al Castell d’Alaquàs.  Un esdeveniment musical en el qual es donaran cita reconeguts artistes nacionals i un alt percentatge de músics valencians. Una ocasió excel·lent per a escoltar diferents estils de música per  tot tipus de públic, ja que el festival oferirà fusions de jazz, pop, clàssica, blues, música coral… El cartell el conformen Sir Aligator’s Company, Thiasos Coral, Trío Magnacore i ABQ Quintet.

A més de les actuacions de qualitat cal destacar un aspecte fonamental, l’escenari. L’incomparable Castell d’Alaquàs, que és el millor marc per aquest esdeveniment.

Del quatre al set de juliol el Castell acollirà el festival, que ha sigut posible gràcies a la iniciativa de l’alaquasera Clàudia Alós i a la col·laboració de l’ajuntament d’Alaquàs i de Caixa Popular. Les entrades ja estan disponibles, hi ha un abonament per als quatre concerts de quinze euros, encara que també  es poden comprar entrades individuals en l’enllaç https://www.alaquas.org/citas_espacios/reserva.asp