El PSPV no aconseguix aprovar els seus pressupostos i Compromís els recorda que estan disposats a un pacte de govern

Després de les eleccions municipals i la pèrdua de la majoria absoluta del Partit Socialista, Compromís i el PSOE no van arribar a un pacte de govern i es va formar un Govern en minoria del PSOE. Segons destaca Jesús Guanter, portaveu de Compromís a Alfara “l’última proposta per formar un govern de coalició la va fer Compromís, encara estem esperant una contraproposta per fer un pacte de govern de coalició sòlid que active Alfara”.

Ahir, en el Ple Municipal «es va veure una vegada més la debilitat de l’equip de govern del PSOE que no va aconseguir una majoria suficient com per aprovar els pressupostos per a 2024«. Des de Compromís critiquen “la falta de capacitat i de voluntat de negociació per formar un pacte de govern que done estabilitat a Alfara”, a més, també critiquen “la dificultat de gestió i d’avançar en temes important que està tenint el PSOE a Alfara amb inversions com la plaça 9 d’octubre que ha tingut moltes dificultats per a la seua contrucció o la falta d’execució d’altres inversions com els toldos per al 9 d’octubre que un any després encara no han estat instal·lats”.

Des de Compromís «són molt clars i aposten per un pacte de Govern de Coalició del PSOE i Compromís que done estabilitat a Alfara i l’active davant la paràlisi del PSOE”.