El restaurant La Pepa Bluespace primer premi de la Ruta de la Tapa Alboraia Urban Platja

Totes les tapes es podran gaudir en els restaurant inscrits en la ruta del 5 al 7 i del 12 al 14 d’abril en els tres nuclis: centre urbà, Patacona i Port Saplaya

La setena edició de la Ruta de la Tapa Alboraia Urban Platja es va obrir pas amb el concurs de millors tapes participants en aquesta edició.

El primer premi va ser per al restaurant ‘La Pepa Bluespace’, el segon lloc va ser per a ‘Ven y Cata’, un nou restaurant que acaba d’obrir les seues portes a Alboraia i finalment, el tercer guardonat va ser per al restaurant de Port Saplaya, ‘En Clave de Mar’.

Els premis van ser lliurats per l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, el regidor de Desenvolupament Econòmic, Sebastián Torres, i el padrí de la setena edició, el cuiner Miquel Gilabert.

Aquesta edició compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, entitats privades de la localitat com ECOTUR i l’Hotel Olympia, associacions com ACEPA Alboraia i ACECOVA. Col·labora també Suculent Gilabert i Makro com a proveïdor oficial.

Comentarios: 1

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *