Els amants del vinil tenen una cita al Patacona Fest

Des que començara a l’octubre el Patacona Fest, La Patacona està vivint una tardor repleta d’activitats culturals, gastronòmiques i esportives.

Dins de l’àmplia agenda que està generant aquest festival celebrat en els mesos d’octubre a desembre, es presenta una cita obligada per a melòmans, col·leccionistes i apassionats del disc.

En aquesta primera edició de la fira es podran trobar vertaderes joies de totes les èpoques i estils. Un homenatge al vinil on trobar al mateix temps novetats i material de col·leccionisme.

El diumenge 13 de novembre es donaran cita en un mateix espai a l’aire lliure expositors de vinils, així com altres expressions artístiques i artesanals englobades dins d’un market que es completarà amb una atractiva programació de sessions Dj en directe.

Noms importants del panorama valencià com a Discos Oldies i Mayfield Discos exposaran els seus vinils, mentre que el market comptarà amb artistes com Kinanu, Six Foot Turkey Toys, Andrea Vega o Handshake® Books.

Tampoc faltaran a la cita dos fixos dels esdeveniments musicals com George Best Club o Valmúsica, que vindran carregats de temazos per a punxar.

Aquest fira no està només pensada per als nostàlgics o professionals, sinó que està oberta a tota mena de públic amb diverses inquietuds, des de l’expert o col·leccionista al qual ha decidit endinsar-se en aquest món adquirint el seu primer vinil.

La cita serà en la Plaça General Basset d’Alboraia, situada en ple cor de La Patacona i a escassos metres de la platja. Apunta en la teua agenda aquest interessant esdeveniment, segur que trobaràs interessants joies entre els centenars de vinils mentre gaudixes del seu market artístic i les melodies de les sessions dj.