Mor un home a un incendi en una vivenda a Burjassot

Els bombers del Consorci de València han intervingut a un incendi de vivenda a Burjassot, que ha deixat una víctima mortal i una altra persona que ha requerit atenció sanitària. Els fets han ocorregut al voltant de les 14:40 a un habitatge ubicat a un baix del carrer Maestro Lope.

S’hi han desplaçat tres dotacions de bombers de Paterna i Burjassot, sergent de Paterna i oficial de guàrdia. A l’arribada dels bombers, l’incendi es trobava molt desenvolupat, i un home ja estava fora. Ha requerit assitència sanitària.

S’hi ha informat als bombers que a l’interior de l’habitatge hi havia una altra persona, per la qual cosa la prioritat dels efectius del Consorci ha sigut la recerca a l’interior del pis, molt inundat de fum. Unes tasques per a les quals han requerit del suport de la càmera tèrmica per poder orientar-se a l’interior. Finalment, han localitzat una víctima mortal en un dormitori ubicat al fons de l’habitatge. Les tasques d’extinció de l’incendi han continuat fins prop de les 16:00 h.