Els hostalers de Puçol no hauran de pagar la taxa de terrasses fins a 2021

Amb la declaració de l’estat d’alarma el 14 de març, l’Ajuntament de Puçol va decidir suprimir la taxa de terrasses als comerços locals per a minimitzar els efectes econòmics de la crisi. És una mesura de caràcter retroactiu que, ara, s’ha ampliat fins al 31 de desembre de 2020.

Amb l’esclat de l’estat d’alarma el 14 de març, l’Ajuntament de Puçol va decidir suprimir la taxa de terrasses als hostalers locals per a suavitzar els efectes de la crisi econòmica i el confinament.

Ara, l’Administració Local ha decidit ampliar la suspensió de la taxa durant la resta de l’any 2020. D’esta manera, totes les terrasses locals estan exemptes del pagament des del 14 de març fins al 31 de desembre.

La mesura és de caràcter retroactiu, és a dir: es retornarà l’import a aquells que sí han pagat la taxa durant la suspensió d’esta.

«A més, hem establit una clàusula perquè, si es tornara a restringir el dret a la reunió i mobilitat de les persones en 2021, la taxa de terrasses quedaria anul·lada de nou», apunta Rubén Vaquero, regidor d’Hisenda.

L’objectiu d’esta decisió és «afavorir la recuperació de l’hostaleria en la nostra localitat i suavitzar el crebant econòmic que ha provocat la pandèmia de Covid-19», conclou el responsable.