Els veïns d’Aldaia i Alaquàs visiten Alboraia en la primera de les Escapades Comarcals de El Meridiano

Arranquen les Escapades Comarcals del periòdic El Meridiano amb la visita dels veïns i veïnes d’Alaquàs i Aldaia a la localitat d’Alboraia. Una ruta en la qual els viatgers d’Horta Sud han conegut de primera mà part de la història i racons emblemàtics d’Alboraia mitjançant una ruta teatralitzada. Unes escapades que compten amb el suport d’À Punt.

L’alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, ha acudit a acomiadar als seus veïns abans d’emprendre el viatge. Més tard el seu homònim a Alboraia, Miguel Chavarría, ha rebut com a amfitrió a les portes del Xalet Blau als visitants.

Entre els llocs que han pogut conéixer destaquen el Baixador del Passeig d’Aragó, l’edifici de l’Ajuntament, el temple parroquial de l’Asunción o el Xalet Blau.

Un estupend recorregut acompanyats per Eva i Susana guias de Via Heraclia.

Un total de 8 escapades al llarg de l’any

El periòdic El Meridiano compleix 10 anys i vol celebrar el desé aniversari d’una forma molt especial: amb els lectors i lectores que cada dia s’informen, a través dels diferents canals de El Meridiano. L’equip del periòdic creu que la millor manera de fer-ho és vertebrant la comarca i posant en valor allò que tenen les poblacions de la comarca.

Per això, celebrem el desé aniversari amb les ‘Escapades comarcals’. Intercanvis comarcals entre veïns de l’Horta Nord i de l’Horta Sud. Per a això, porten als lectors dels municipis de l’Horta Nord a recórrer els espais més característics de l’Horta Sud, i viceversa.

Aquestes escapades de 4 hores de duració són gratuïtes. Es realitzaran al llarg de tot l’any un total de 8 escapades.

La pròxima escapada tindrà lloc el 24 de març. En aquesta ocasió els viatgers seran de l’Horta Nord i visitaran llocs que són patrimoni històric d’Aldaia i Alaquàs.

 

Com anar a les escapades?

Les escapades són totalment gratuïtes per als lectors i lectores de El Meridiano. Tenen una duració de 4 hores. Un autobús recollirà als assistents en les poblacions i els portarà al lloc de destinació sempre acompanyats per dues guies turístiques que explicaran tot el que veuran. A més, es facilitarà una bossa viatgera amb informació d’interés.

Les persones interessades a realitzar les Escapades hauran de posar-se en contacte
a través del mail:
aniversario@elmeridiano.es
Fins a completar places.