‘En Nadal, comerç local’, la proposta de Massalfassar per a promoure el comerç local i l’activitat cultural

La segona edició de la campanya nadalenca inclou la celebració, per primera vegada al municipi, d’un concurs de decoració nadalenca de balcons

L’Ajuntament destina 3.000€ per a consumir als comerços locals

Els musicals infantils ‘Amic Frankie’ o ‘Snowman’, les actuacions de l’humorista Paco Calonge o el mag Lumaky i els concerts d’Iruixa+Skargots i la Societat Musical, entre altres activitats, integren la programació

L’Ajuntament de Massalfassar organitza per segon any consecutiu ‘Per Nadal, comerç local’ una iniciativa que combina programació cultural, incentius per a fomentar el comerç local, i, per primera vegada, un Concurs de Decoració Nadalenca de balcons.

Durant un mes, del 4 de desembre al 5 de gener, l’Ajuntament ha programat setze activitats culturals, infantils i esportives, a més de promocionar el comerç local amb una campanya d’impuls a l’economia local, amb el sorteig de 120 vales de 20€, és a dir, 2.400€, per a utilitzar als comerços del poble.

Pel que fa a la programació, destaquen els musicals infantils, ‘Amic Frankie’, de la companyia valenciana JM Gestión Teatral, nominada als Premis Max 2021 en la categoria ‘Millor Espectacle Infantil i Familiar’. ‘Snowman’, l’espectacle ‘Canta y juega’, el tribut a Cantajuegos del Grupo Cosquillas, i el concert del grup ‘Iruixa+Skargots’, completen les actuacions musicals infantils.

A més, hi haurà contacontes i teatre com ‘El món a la maleta’, ‘La màgia del Nadal’ i ‘Contes tradicionals de la nostra terra’, un taller de decoració nadalenca i un altre d’escriptura creativa per a tots els públics, així com una gymkana matinal per a tots els públics.

El tradicional concert de Nadal de la Societat Musical Massalfassar i el Cor Polifònic, l’espectacle de varietats ‘Regalando Sonrisas’, del veterà humorista Paco Calonge o l’actuació del mag Lumaky, l’Il·lusionista, seran actuacions per a tots els públics, així com la San Silvestre, que recorrerà els carrers del poble. La programació nadalenca conclourà el dia 5 amb la Cavalcada dels Reis Mags i l’entrega de regals als xiquets i xiquetes del poble.

Concurs de Decoració Nadalenca de Balcons

Per primera vegada, l’Ajuntament de Massalfassar ha organitzat un Concurs de Decoració Nadalenca de Balcons, de manera que els veïns i veïnes emetran els seus vots per tal de decidir la decoració guanyadora. Totes les  persones que participen en la votació obtindran un vale de 5€ per a consumir al comerç local, i, de la mateixa manera, els premis per als tres millors balcons, també seran en vales per a utilitzar als comerços del poble. En total s’han destinat 600€ a esa iniciativa.

En eixa línia, l’Ajuntament de Massalfassar ha organitzat la segona edició de ‘Per Nadal, comerç local’, amb la intenció d’incentivar el consum als comerços i botigues del municipi. Totes aquelles persones que compren a les tendes del poble, entraran en el sorteig de 120 vales de 20€ cadascun, en total 2.400€,  per a gastar al comerç local.

“Es tracta d’una campanya en la que participen les regidories d’Educació, Comerç, Gent Major, Cultura i Festes perquè és una època especial per a tots els segments d’edat. Hem augmentat les actuacions i la dotació pressupostària perquè volem repetir la iniciativa de l’any passat, que tan bona acollida va tindre entre comerciants i veïns, perquè considerem que és una bona manera d’incentivar l’activitat econòmica i social del poble, a més d’oferir espectacles de qualitat per a tots els públics”, explica l’alcalde, Higinio Yuste.