Èxit de participació en els dinars de germanor de l’Associació de Jubilats de Foios

L’Associació de Jubilats de Foios ha tornat a organitzar, en col·laboració amb l’Ajuntament de Foios, els dinars de germanor per a totes les persones sòcies. Unes trobades que són motiu de festa, celebració i, sobretot, de convivència. I com cada any, l’èxit de participació ha estat més que assegurat.

 

Les dues primeres cites van ser els dies 29 i 30 de juliol. No obstant això, encara queda un últim dinar de germanor, que se celebrarà aquest diumenge, dia 6 d’agost. Cal destacar que l’Associació de Jubilats de Foios forma part activa de les diferents activitats de dinamització cultural i festiva que tenen lloc en la localitat de Foios, amb l’objectiu de promoure un envelliment actiu.

 

D’aquesta manera, la regidora de Serveis Socials Inclusius, Mari Carmen Cabo, ha volgut agrair a l’Associació de Jubilats de Foios «el seu treball incansable i la seua implicació en totes les activitats que programen». En aquest sentit, ha assenyalat que «des de l’Ajuntament de Foios sempre estarem disposats a col·laborar en tot allò que necessiten».