Foios atén les reivindicacions dels seus joves

La joventut de Foios ha pogut presentar les seues reivindicacions a l’Ajuntament amb la celebració d’un nou Ple Juvenil, que es va celebrar divendres passat 7 de juny a les 11.00 hores a la Sala d’Actes del consistori.

 

En el ple va participar l’alumnat de 6é de Primària del CEIP Mare de Déu del Patrocini i del CEIP Rei En Jaume de Foios, els dos col·legis públics del municipi de l’Horta Nord.

 

Entre altres propostes, van demanar a l’Ajuntament un millor manteniment dels camins de l’horta, un carril bici en la part oest del terme municipal, comptar amb tobogans en la piscina, implementar un club de bàsquet i un skatepark i disposar de més llibres juvenils a la biblioteca. També consideren necessari construir un auditori municipal i finalitzar el pavelló del poliesportiu.

 

«Els plens juvenils són fonamentals per a poder escoltar les generacions més joves en primera persona i perquè senten que poden contribuir a millorar el seu municipi. Va ser una jornada molt interessant per a ambdues parts i prenem nota de les seues inquietuds per a les futures accions», explica Juanjo Civera, regidor de Joventut de Foios.

 

Com tots els plens, ja es pot veure a través de la web i canal de YouTube de l’Ajuntament de Foios.