Foios celebra el Nadal amb activitats per a tots els públics

Foios es prepara per a celebrar el Nadal amb una sèrie d’activitats programades des de la Regidoria de Festes i Falles pensades per a tots els públics. Així, el pròxim dilluns, 26 de desembre, Foios rebrà la visita dels carters reials perquè els més menuts puguen entregar-los les seues cartes per a Melcior, Gaspar i Baltasar. L’acte començarà a les 18.00 hores a la plaça del Poble. L’entrada serà lliure.

 

A més, cal recordar que Foios ja compta amb la bústia reial, situada com cada any en els baixos de l’Ajuntament, on els xiquets i xiquetes podran depositar les seues cartes.

 

La música arribarà de la mà del Cicle Amadeus amb un concert extraordinari de joves promeses. Serà el divendres, 30 de desembre, a les 19.00 hores en la Llar de la Música. L’entrada serà lliure fins a completar aforament.

 

Finalment, Foios ha preparat una gran festa de nit de Cap d’Any en la plaça del Poble, que començarà a les 23.45 h i s’allargarà fins a les 3.30 hores. I és que després de les Campanades per a donar la benvinguda a l’any 2023, l’orquestra Madre Selva continuarà la festa. L’entrada és lliure.

 

El regidor de Festes i Falles, Juan Antonio Pacha, ha animat a tots els veïns i veïnes a «participar en tots els actes programats, però sobretot a gaudir d’aquestes dates tan assenyalades que, després de dos anys de pandèmia, recuperen la normalitat al cent per cent».