Foios convida a gaudir del comerç local de forma segura i sota el nom #FoiosComerçUnit

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Foios, junt amb l’Associació de Comerciants i Professionals de Foios (ACOFIP) han presentat la nova campanya de suport al comerç local. Sota el nom #FoiosComerçUnit, es convida al veïnat a gaudir de les compres o els serveis en qualsevol dels establiments comercials de la localitat, i posa en joc deu premis en forma de vals de compra en un valor de 50 €.

Per a poder participar, els foiers i foieres només han de fer-se una foto mentre compren, prenen un café o fan ús de qualsevol altre servei que ofereixen els establiments d’ACOFIP i, posteriorment, pujar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #FoiosComerçUnit i etiquetant l’establiment al qual han acudit.

Juan José Civera, regidor de comerç, ha assenyalat que «es tracta d’una de les campanyes que es desenvoluparan entre la Regidoria i ACOFIP per a dinamitzar la compra al comerç local». Amb ella «busquem mantenir i reforçar el suport de la Regidoria amb el comerç de proximitat, aquell que ens ha abastit de forma extraordinària en les passades setmanes de crisi sanitària», ha afegit Civera. Finalment, ha destacat que des de la Regidoria de Comerç «s’anima als negocis, comerços i serveis de Foios a formar part d’ACOFIP per tal d’aconseguir fer més fort el teixit associatiu del poble».