Foios reparteix un pack higiènic entre tots els comerços de la localitat

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Foios, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Foios (ACOFIP), estan repartint un pack higiènic entre tots els comerços de la localitat en la campanya de reobertura comercial. Aquest pack està format per gel desinfectant i mascaretes, elements que han estat adquirits en establiments especialitzats del poble.

Juan José Civera, regidor de comerç, ha destacat que «des de la regidoria mantenim un compromís de prevenció, protecció i seguretat amb el teixit comercial, que atén diàriament a una part important de la població que allí s’abasteix de diversos productes de necessitat». A més s’ha de tindre present que «quan passem a la fase 1 de la desescalada, aquesta protecció s’hi haurà d’estendre també cap als establiments d’hostaleria», ha afegit Civera.

El cost de l’acció és d’aproximadament 7.000 euros, que han sortit de diverses partides del pressupost municipal que s’ha unificat per a fer front a la crisi sanitària produïda per la Covid-19.