Foios suspén la celebració dels actes nadalencs per a salvaguardar la salut pública

L’Ajuntament de Foios ha decidit suspendre els actes festius previstos per a aquest Nadal a causa de l’alta incidència que es registra a la comarca de l’Horta Nord. «Prendre decisions ostentant un càrrec públic sempre és complicat, però si se suma una pandèmia encara es complica més. Des de sempre he manifestat que la salut i el benestar dels veïns i veïnes de Foios està per damunt de qualsevol celebració festiva. Per aquest motiu, el més prudent és suspendre els actes nadalencs previstos», ha assenyalat el regidor de Festes i Falles, Juan Antonio Pacha.

 

D’aquesta manera, queda cancel·lat tant la celebració de la Nit de Cap d’Any, en la qual anava a actuar l’orquestra ‘Madre Selva’, com la Fira de Nadal Jove, que s’anava a celebrar els dies 2 i 3 de gener en la carpa situada a la plaça del Poble. En aquest sentit, Pacha ha informat que es procedirà al desmuntatge de la mateixa a partir del dilluns, 27 de desembre.

 

No obstant això, per al 31 de desembre, sí que es mantindrà el tret del castell de focs artificials per a donar la benvinguda al nou any. El regidor ha recordat a la ciutadania la importància de «complir amb totes les mesures de seguretat i higiene perquè, només així, podrem revertir aquesta crisi sanitària».

 

Finalment, respecte a la Cavalcada de Reis, Pacha ha assenyalat que «els Reis d’Orient només recorreran els carrers del poble amb cotxe i, després, repartiran els regals per les cases dels xiquets i xiquetes».