Fran López, alcalde de Rafelbunyol: «Volem continuar transformant el nostre poble»

Fran López, alcalde i secretari general del PSPV-PSOE de Rafelbunyol, tornarà a ser el candidat socialista per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

Dimarts 28 de febrer, l’assemblea local socialista de Rafelbunyol va triar, per unanimitat, Fran López com a candidat de la formació per a les pròximes eleccions municipals. En 2015, López es va convertir en el tercer alcalde democràtic i primer alcalde progressista de Rafelbunyol, aconseguint, quatre anys més tard, la majoria absoluta a les eleccions del 2019, quan més d’un 50% dels votants apostà per la seua candidatura.

La llista aprovada per l’agrupació socialista està composada per membres de l’actual equip de govern que opten a la seua reelecció, així com per noves incorporacions que se sumen al projecte transformador i modernitzador que López va iniciar el 2015, quan es presentà a les eleccions amb l’objectiu de «construir el Rafelbunyol del segle XXI». «La llista que m’acompanyarà a les eleccions de maig està conformada per homes i dones de totes les edats i col·lectius que estimen este poble i estan decidides a treballar per a millorar la vida dels nostres veïns i veïnes. Algunes ja han demostrat ser persones proactives amb experiència de gestió i vocació de servei públic, mentre que les que s’incorporen per primera vegada donen a este projecte un nou impuls. Volem continuar transformant el nostre poble», ha assegurat López.

En este sentit, el primer edil de la localitat ha defensat la tasca que els membres dels dos governs socialistes han portat a terme des que arribaren al consistori. «Al llarg d’estos huit anys de governs progressistes, hem convertit Rafelbunyol en una ciutat moderna, dinàmica, inclusiva, preocupada per aquelles persones que més ho necessiten i compromesa amb la construcció d’un futur on totes i tots puguem trobar oportunitats que ens permeten ser feliços», va reconéixer l’alcalde abans d’afirmar que «mantinc intacta la il·lusió del principi, i la renove cada dia en vore com canviem la vida de les persones des del nostre Ajuntament».

Amb les noves incorporacions i el treball fet al llarg d’estes legislatures, el PSPV-PSOE de Rafelbunyol confia que el veïnat renovarà la confiança depositada en la formació a les passades cites electorals. D’esta manera, la militància socialista es prepara amb un missatge clar: que Rafelbunyol continue avançant.