Godella adquireix un edifici per a instal·lar a la policia local i a personal tècnic municipal

L’Ajuntament de Godella ha fet una important inversió per a adquirir un edifici amb l’objectiu que es convertisca en la seu de la policia local, així com el lloc habitual de treball de personal tècnic municipal.

 

El consistori ha invertit un total de 725.000 euros en la compra d’este edifici que patirà una important rehabilitació per a dotar-lo amb els serveis i infraestructura oportuns per a convertir-lo en la llar de la Policia Local.

 

Actualment, els tècnics es troben treballant en el desenvolupament del projecte integral que acabarà per donar resposta a les necessitats del cos policial durant els pròxims anys.

 

Teresa Bueso, alcaldessa de Godella, ha explicat la importància d’esta compra: “Esta compra és una fita molt important per al nostre poble perquè ens permetrà tindre un edifici destinat en exclusiva a la policia local amb els millors serveis tant per a les persones que el formen com per a la ciutadania”.

 

“A més este nou edifici municipal serà de gran ajuda per a situar també a tècnics que desenvolupen la seua important labor a l’Ajuntament de la nostra localitat”, ha agregat Bueso.