Godella comença el dia amb «Bon dia» per a fomentar la normalització del valencià entre les xiquetes i xiquets

L’Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Promoció del Valencià, ha llançat una iniciativa per a fomentar la normalització del valencià entre les xiquetes i xiquets del municipi. L’àrea dirigida per Tatiana Prades va entregar el passat cap de setmana unes bosses a tots els xicotets que van assistir a l’espectacle «La bella i la bèstia» amb utensilis que usaran en el seu dia a dia amb el missatge «Bon dia».

 

Els xicotets i xicotetes van rebre una bossa i una tassa amb la llegenda «Bon dia» i unes receptes saludables que poden cuinar en les seues pròpies llars amb ingredients d’ús quotidià.

 

L’objectiu és que les xiquetes i xiquets comencen a usar el valencià en les tasques més senzilles com començar la jornada amb un «Bon dia», ja siga a l’hora del desdejuni amb els seus familiars o quan arriben a les aules amb els seus companys.

 

Tatiana Prades, regidora de Promoció del Valencià, ha explicat la intenció d’esta campanya de normalització de l’idioma valencià: «Volem que en les tasques més quotidianes usen el valencià perquè, a poc a poc, vagen incorporant-lo als seus dies amb total naturalitat».