I Jornada de Descobriment de l’Horta

La Mancomunitat del Carraixet va organitzar ahir la seua I Jornada de Descobriment de l’Horta, entorn a aquest espai natural i la paella valenciana. Aquesta activitat s’engloba dins de les accions a desenvolupar enguany en el Pla de Dinamització i Governança Turística que concerneix a l’entitat i als municipis adherits a aquest. Aquesta és només una de les accions que la Mancomunitat vol realitzar amb l’objectiu que l’Horta i el Carraixet es convertisquen en escenari turístic de referència.

Els assistents a la jornada van ser bloggers, transmissors del missatge a través de xarxes socials, i també receptors turístics, que van poder relatar les seues impressions com a experts en el sector. Toni Montoliu, empresari que posa en valor la cultura valenciana i el producte agroalimentari basat en l’horta, va ser l’amfitrió del dia, acollint a tots els presents en la seua Barraca. Abans d’arribar a ella, Vicente Ruiz, historiador valencià, va conduir al grup per llocs històrics de Meliana com la façana d’algunes cases en mosaic de Nolla o l’ajuntament. En la Barraca de Toni Montoliu, les assistentes i assistents van recol·lectar les verdures del camp que a continuació utilitzarien en el taller de paella. A més, van passejar amb carro i van visitar diverses barraques museu.

El personal tècnic de la Mancomunitat encarregat de realitzar aquesta jornada, va coordinar al grup en tot moment i va extraure les oportunes conclusions per a avançar en l’estratègia comarcal de l’Horta.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *