Inaugurada l’exposició ‘Trobades de llegenda’, amb motiu del 40 aniversari de la Penya Veterans Paiporta

La mostra, impulsada per la Regidoria d’Esports i l’Associació de Futbolistes del València CF, reuneix a mites valencianistes al Museu de la Rajoleria. Divendres es disputarà un partit solidari

La Penya Veterans de Paiporta ha inaugurat aquesta setmana l’exposició ‘Trobades de llegenda’, obra de l’Associació de Futbolistes del València CF i impulsada per la Regidoria d’Esports amb motiu del 40 aniversari de l’entitat paiportina.
A l’estrena de l’exposició, situada al Museu de la Rajoleria, han assistit alguns dels més cèlebres exfutbolistes valencianistes, a més de jugadors i exjugadors i dos dels socis fundadors de la Penya Veterans de Paiporta, l’alcaldessa de la localitat, Maribel Albalat, la regidora d’Esports, Marian Val, i altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal.
Durant l’acte d’inauguració també s’ha homenatjat l’únic soci que es manté des del moment de la fundació de l’entitat paiportina, Miguel Gallego Baixauli, així com altres membres que varen propiciar el naixement de la Penya Veterans.
‘Trobades de llegenda’ reuneix objectes destacats en la història del València CF: samarretes mítiques, balons de moments clau i consecucions de títols i les empremtes d’alguns dels més grans futbolistes que han vestit la camiseta del club de Mestalla.
Així mateix, la Penya Veterans ha aportat també part de la seua història de quatre dècades, amb trofeus aconseguits en diverses competicions, samarretes i reculls fotogràfics i de premsa de tota la seua activitat al llarg de la seua història.
Els actes de celebració del 40 aniversari de la Penya Veterans continuen aquest divendres amb la disputa d’un partit davant els exfutbolistes del València CF. Serà a les 19.00 hores, al camp de futbol El Palleter. L’entrada serà gratuïta, però es podrà fer una aportació d’un quilo d’aliments destinats a Caritas Paiporta, així com participar en diferents sortejos. La recaptació d’aquests també es destinarà a l’entitat solidària paiportina.