Incendi extingit a Alaquàs gràcies a la ràpida intervenció de la policia i els bombers

No hi ha ferits, sí una persona atesa per inhal.lació de fum i un gos rescatat. Els veïns i veïnes que havien sigut desallotjats ja han pogut tornar a les seues vivendes després de l’actuació de supervisió dels tècnics municipals i bombers

La Policia Local d’Alaquàs rebia este matí l’avís d’un incendi a una vivenda ubicada al carrer Camí Vell 16 d’Alaquàs. Gràcies a la coordinació i la ràpida intervenció de la Policial Local d’Alaquàs, Policia Nacional i Bomber s’ha pogut procedir al rescat de l’única persona que es trobava a la vivenda en el moment de l’incendi i que ha sigut traslladada a l’hospital per a comprovar el seu estat després de ser atesa per l’equip d’assistència sanitària que s’ha desplaçat fins al lloc. No hi ha ferits greus, un gos ha sigut rescatat.
Després de les tasques de supervisió realitzades pels tècnics municipals i bombers per a la comprovació del correcte estat de les vivendes, sota la supervisió del regidor d’Urbanisme Jaime Marqués, els veïns i veïnes de la vivenda no afectada i que havien sigut desallotjats ja han tornat a les seues vivendes. Es desconeixen les causes de l’incendi.
Tant Policia com Bombers coincideixen a afirmar la importància del treball coordinat i la immediatesa dels equips per a donar la millor resposta a la ciutadania.