Incendi industrial a Alcàsser

El Consorci Provincial de Bombers de València ha actuat este diumenge a un incendi industrial declarat a una empresa de reciclatge de plàstic al polígon El Pla d’Alcàsser, i del que s’hi ha rebut avís a les 12:03 h.

El Consorci ha destinat a la zona fins a set dotacions de bombers dels parcs de Torrent, Catarroja, Silla, Paterna, Alzira i Sagunt i tres unitats de comandament, entre ells un oficial del Consorci. A més, s’hi ha sol·licitat la col·laboració dels bombers de l’Ajuntament de València, que han desplaçat dues dotacions i comandament. A hores d’ara, estos efectius municipals ja s’hi han retirat.

El foc afectava un pati exterior ple de bales de plàstic, per la qual cosa l’objectiu del Consorci ha sigut en tot moment controlar l’incendi i frenar la seua propagació cap a l’interior de dues naus de la mateixa empresa. Finalment, s’hi ha aconseguit tallar l’avanç. S’hi ha vist parcialment afectades part de les parets de les naus però s’hi ha impedit que el foc cremara el material emmagatzemat a l’interior.

El Consorci ha donat per estabilitzat l’incendi a les 15:15 h i les previsions apunten al fet que almenys es continuarà treballant tota la vesprada, amb noves dotacions de bombers que aniran donant relleu a les desplaçades durant el matí.