Jornada de convivència i tolerància a Puçol

Puçol va oferir un exemple de tolerància i convivència amb la celebració d’una gran Festa Intercultural en la qual van participar diverses associacions i col·lectius d’immigrants del municipi.
El matí del passat dissabte 15 es va viure a l’esplanada del Parc Ribelles una gran Festa Intercultural en la qual van participar col·lectius i associacions locals apostant per la tolerància i la convivència de tots els veïns.

L’acte va comptar amb les actuacions dels grups African Roots (música ètnica africana), Asogari (dansa garifona hondurenya), Salay i El Sombrero de Sao-Tinkus (danses tradicionals bolivianes). Tots ells van oferir un gran recital i unes acolorides actuacions.

A més, els assistents van poder gaudir amb la gastronomia de diversos països: el Marroc, Colòmbia, Hondures, Ucraïna, Bolívia… tot això preparat per veïns i veïnes del poble.
En la part central de la plaça, els més xicotets van poder decorar un arbre de Nadal amb boles de «bons desitjos» per a tots, pintades i decorades per ells mateixos. I tots els assistents van tindre l’oportunitat de plasmar les seues idees sobre la interculturalitat en dos grans taulons preparats per a això.

En definitiva, es va tractar d’un matí acolorit i festiu en la qual es van compartir diversos aspectes de la cultura d’altres llocs del món en un ambient de diversió, lúdic-festiu i de convivència.
El projecte Vallet: barri responsable i solidari està cofinançat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i el Fons Social Europeu.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *