Juanma Ramón (Compromís) davant l’anunci de l’alcalde sobre l’ús de les casernes militars: ”Sagredo és un gran venedor de fum”

Des de Compromís per Paterna, «portem anys reivindicant la cessió de les casernes militars al poble, i el que fa Sagredo en plena campanya electoral és fer-se una foto amb la Ministra del PSOE sense cap acord real, ni concret. És lamentable que l’Alcalde utilitze una reivindicació històrica del municipi per a fer campanya electoral enganyant a tot el poble». Per a Compormós «el que ha signat i res és lo mateix, de fet no té capacitat per a signar el que ha signat, si de veres tinguera algun contingut». Des de Compromís considerem que l’Alcalde «torna a deixar de costat als veïns de Campament per a decidir que volen fer amb els terrenys militars, decidint coses, anunciant usos sense comptar amb la participació ciutadana, més quan són coses per a les que ni té el poder municipal que necessita, ni son viables tal i com les planteja. Hui hem intentat contrastar la informació amb la Secció del Ministeri de Defensa encarregat de gestionar el patrimoni i el terreny militar a la Comunitat Valenciana i hem sol.licitat formalment la informació referent a les tramitiacions realitzades“.

«Un protocol, sense cap gestió administrativa realitzada, ni a l’Ajuntament ni a l’INVIED, que demostra que és un anunci i una foto electoralista de l’Alcalde i la Sra. Margarita Robles que només busca un rèdit electoral. Malauradament a Paterna ja estem acostumats a anuncis d’aquest estil. Tots els alcaldes predecessors de Sagredo han anunciat protocols semblants sense que es materialitze absolutament res. I és que en realitat el que ha signat Sagredo es pot resumir en paraules planes: que si l’exercit algun dia decideix anar-se’n de Paterna, l’Ajuntament haurà de requalificar els terrenys per construir vivendes, un ‘pelotasso’ urbanístic a mida de l’exercit, tot si després de les eleccions qui estiga al Ministeri ho considera, i si qui estiga a l’ajuntament vol fer-ho o si finalment el planejament urbanístic ho permet. Assoles i únicament en eixe cas, el poble de Paterna podrà gaudir dels terrenys militars».

«Massa condicionants i pocs avanços que justifiquen tal anunci triomfalista. Aleshores, quin sentit te fer-se la foto hui, doncs, el que Sagredo fa dia a dia, fotos sense contingut, igual t’inaugura un skateparc que va fer el seu sogre, com s’apropia de les obres de una residència que única i exclusivament va treballar Compromís quan estava al govern. Òbviament és una cessió desitjada per Compromís i per això mateix no podem consentir aquest intent de banalització electoralista buit de contingut que realitza Sagredo. Des de Compromís anem a exigir a l’alcalde que informe al poble de totes les gestions realitzades que estan darrere d’aquest anunci. Anuncis del PSOE, amb la complicitat de la Ministra, que frega l’incompliment de la normativa electoral, que d’altra banda confirma la línia de l’alcalde de gastar de manera partidista la publicitat institucional buida de contingut real”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *