La Biblioteca Municipal de Rafelbunyol amplia el seu horari des de divendres 5 de maig

La Biblioteca Municipal de Rafelbunyol amplia el seu horari des de divendres 5 de maig fins al 30 de juny per a facilitar la preparació dels exàmens tant d’estudiants de l’EBAU com de les persones que estan preparant oposicions.

La Biblioteca amplia l’horari en franja nocturna entre setmana i tindrà horari continuat de 09 h a 01 h de dilluns a dijous i en horari diürn i nocturn els caps de setmana, de 09 h a 03 h divendres, de 08 h a 03 h dissabtes i de 08 h a 01 h diumenges.

Amb aquest servei, s’amplia l’oferta de llocs per a estudiar amb la que compta la Biblioteca Municipal de forma habitual, donat que ofereix a estudiants majors de 14 anys, una sala d’estudi autogestionada, oberta 24 h cada dia de l’any amb 20 llocs d’estudi.

Amb aquesta mesura, es triplica la capacitat de llocs d’estudi i es dona un servei adequat a les necessitats de la població estudiant que sol·licita l’ús de la sala autogestionada amb l’arribada del període d’exàmens finals de les universitats i les proves d’accés a la Universitat –EBAU-.

Els serveis que s’oferiran seran els mateixos que a la sala autogestionada, és a dir, llocs d’estudi amb connexió a internet i a la xarxa elèctrica.