La Consellera de Sanitat visita l’Ajuntament d’Alboraia i el nou Punt d’Atenció Continuada

La Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló Chico, va realitzar ahir una visita de treball al municipi d’Alboraia per a tractar temes relatius al sistema sanitari.

Primer va mantindre una breu trobada a l’ajuntament amb l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, i l’equip de govern.

Allí van compartir objectius i idees relatives a la millora de les instal·lacions i serveis sanitaris del poble, com la futura creació d’un nou Centre Sanitari en la zona costanera, i millorar la coordinació entre els quatre centres d’atenció ja existents a Alboraia. L’alcalde també va agrair la incorporació de tres noves places (una metgessa, una pediatra i una infermera) al personal sanitari del municipi.

Per a finalitzar aquesta trobada, l’equip de govern va obsequiar amb un «socarrat», una xicoteta peça d’art tradicional sobre fang cuit, a més de deixar constància de la seua visita en el llibre de signatures del consistori

Després d’aquesta trobada, la Consellera Ana Barceló Chico va visitar, al costat del gerent del Departament de Salut València-Clínic-La Malvarrosa, el Punt d’Atenció Continuada (PAC) de Racó Sant Llorenç, que es va inaugurar el passat mes de març.

A aquesta visita es van abordar temes com les millores del centre de salut i centres auxiliars, a més de les possibles futures obres d’ampliació, i es va afermar el compromís de mantindre una comunicació fluida entre el govern local i Conselleria.