La Conselleria d’Educació inverteix 45 milions d’euros en centres educatius de l’Horta

La Conselleria d’Educació ha adjudicat 162,7 milions d’euros per a construir o fer millores importants en 34 centres educatius de 16 comarques. De la inversió, se’n destinen 64,2 milions per a 12 actuacions en centres educatius de les comarques d’Alacant; 22,5 milions d’euros per a 4 actuacions en centres educatius de les comarques de Castelló, i 76 milions d’euros per a 18 noves actuacions de les comarques de València

L’Horta

La Conselleria d’Educació va a invertir 30 milions d’euros en 4 municipis de l’Horta Sud i el seu objectiu és la millora de 5 centres educatius. L’actuació més important, amb 11 milions d’inversió, és la construcció del nou IES núm. 2 de Catarroja. A Manises s’invertiran 6 milions per a construir de nou en altra parcel·la el CEIP Vicente Nicolau Balaguer. A Mislata s’adjudiquen 7 milions per a ampliar el CIPFP de Mislata amb la construcció d’un nou aulari.

Finalment, a Torrent s’han assignat 5,9 milions d’euros per a obres de millora del CEIP El Molí (3,2 milions) i del CEIP Virgen del Rosario (2,7 milions).

A l’Horta Nord es destinen 16,3 milions d’euros per a millorar 4 centres educatius. La intervenció de major envergadura, amb una inversió d’11,5 milions d’euros, és la construcció del CEIP núm. 1 de Tavernes Blanques que unificarà en una altra parcel·la tres centres d’aquest municipi: l’escoleta infantil San Rafael i els col·legis de Primària 9 d’Octubre i Rei en Jaume.

A Meliana s’invertiran uns 2,8 milions en la reforma i ampliació del CEIP Mediterrani.

Per últim, es faran obres de millora tant al CEIP Cervantes de Godella, amb una inversió d’1,1 milions, com també al CEIP Antonio Ferrandis de la Coma de Paterna, on s’inverteixen més de 862.000 euros.