La cultura de l’esmorzaret en el IV DONES ESMORZADORES

Baix la germanor i suport de la Cultura del almuerzo Ana Torres, va crear esta iniciativa, com si fora una partera, fa 4 anys.

Amb ella, es vol donar visibilitat a les dones en aquest àmbit per reivindicar el seu espai en un entorn, que tradicionalment ha sigut masculí. Enguany es torna a premiar a un grup heterogeni de dones que tenen en comú el fet que esmorce habitualment i que destaquen pels seus mèrits personals i professionals.

Diana Muñoz Fernández: dona alaquasera, vinculada a l’associacionisme, i a l’Ajuntament d’Alaquàs. Pertanyal Consell Rector de la cooperativa d’educació Florida Grup Cooperatiu.

Sonia Llorens Micó: Técnica Superior en Gestió forestal i Medi Natural. Artista multidisciplinar, pilotari, actriu a ratets, i esmorzadora poderosa, @aussaesmibrida.

Ester Alba Pagán: Vicerrectora de Cultura i Societat de la Universitat de València, professora d’Història de l’Art de la Universitat de València, de la Pobla de Vallbona.

Míriam Civera Jorge. Productora executiva de programes i retransmissions en À Punt Mèdia. Professora associada de la Universitat de València, ha sigut Subdirectora i Cap de Producció a LevanteTV (2008-2017), així com redactora a Levante-EMV.

Laura Sena López. Periodista, Cap de secció de l’edició comarcal de l’Horta del diari Levante-EMV. Membre activa de l’associacionisme en el seu poble, Alaquàs, i de la seua comarca, l’Horta Sud.

Inma Orquín Serrano, activista dels drets de les dones, va fundar Afghan Women On The Run i l’associació ARIANA, que ajuda a dones afganeses vulnerables

Ángeles Martínez Marzal, fiscal de la secció de violència de gènere, forma part de la secció de delictes econòmics de la seua fiscalia provincial. Disfutona de la gastronomia, la música i del ball, sempre amb amics i amigues i la seua família.

Isabel Cosme Paredes. Sòcia de la societat gastronòmica El Cullerot d’Alaqüàs, i membre inicial de la Cultura del Almuerzo, apassionada defensora de productes de temporada i proximitat.