La Policia d’Alaquàs prepara un dispositiu especial per a les festes

L’Ajuntament d’Alaquàs mitjançant la seua Policia Local d’Alaquàs, ha preparat un dispositiu especial, destinat a la vigilància de les principals zones comercials de la població durant les properes festes nadalenques. L’objectiu és vetlar pel normal  funcionament de l’activitat a les diferents zones comercials del municipi. Els agents, previndran la comissió de xicotets furts, així com s’encarregaran d’atendre i informar sobre possibles reclamacions en matèria de consum a la ciutadania. Tot amb la finalitat que les festivitats nadalenques es desenvolupen sense incidents.

En igual sentit i amb caràcter previ a l’inici del període de compres nadalenques, agents especialitzats del cos en matèria de consum, ja han començat amb les tasques d’inspecció de diferents establiments com a basars, botigues multipreu i botigues de joguets, a fi de verificar que els productes que s’ofereixen al consumidor complisquen amb els requisits que estipula la Llei. D’aquesta manera, els agents locals estan verificant que tots els establiments disposen de les obligatòries fulles de reclamacions, que s’expedisquen tiquets per les corresponents compres que s’efectuen, que els articles que es venen compten amb el pertinent marcat i etiquetatge, així com van verificar que no estiguera a la venda cap producte perillós.

En aquest últim sentit, la Policia Local ja ha retirat dels canals de distribució mig centenar de productes per deficiències en marcat i etiquetatge, principalment d’origen asiàtic.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *