La pólvora protagonista en la clausura del programa Refresca’t Catarroja

Refresca’t 2021, la proposta d’oci de la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Catarroja, ha posat el seu punt i final en coincidència amb la celebració del dia del patró de la localitat, sant Miquel. Una jornada en la qual, com és tradicional en el municipi, la pólvora ha tingut un gran protagonisme, amb la realització d’un castell de focs artificials i una espectacular mascletà, colofó d’un programa que ha tractat de cobrir el buit que al setembre tenen les Festes de Catarroja.

“Acomiadem el Refresca’t que enguany s’ha demostrat com un gran èxit, i ho fem esperant i desitjant que el 2022 siga l’any de les tradicionals celebracions, en les quals ens puguem ajuntar en el Port el dia del all-i-pebre o gaudim junts de la gran desfilada de Moros i Cristians”, explica Miquel Verdeguer, regidor de Festes de Catarroja.

La jornada final del Refresca’t ha comptat també amb clar protagonisme per als membres més joves de les famílies. El TAC ha acollit una doble sessió de l’espectacle Charlie i la fabrica de reciclatge, que ha fet les delícies de xiquetes i xiquets, al mateix temps que ha conscienciat sobre els bons hàbits i el respecte al nostre entorn.