La Setmana de l’Esport arriba a Manises amb la seua V edició

Els clubs i escoles esportives mostraran les seues activitats

Manises celebra entre el 14 i el 20 de novembre la cinquena edició de la Setmana de l’Esport, durant la qual els clubs i escoles esportives mostraran les seues activitats amb una exhibició al carrer i una jornada de portes obertes.

El dimecres 16 tindrà lloc la XXI Gala de l’Esport, on es lliurarà el Premi a Tota Una Vida Dedicada a l’Esport a Teresa Santamaría Rodrigo, del Club Gimnàstica Rítmica Manises; el Premi al Mèrit Col·lectiu al Club Bàsquet Ceràmica Manises; i el Premi Millor Esportista de l’Any a Adriana Martí Asensio, en la modalitat esportiva de fitkid.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manises, Guillermo Martínez, ha recordat que “torna la Setmana de l’Esport un any més i, des de la Regidoria, volem que participe tot el que vulga. És una magnífica oportunitat per conéixer els clubs, les escoles esportives i, en definitiva, de fer poble”.

L’acte més popular serà el dissabte 19 al matí, a la plaça Rafael Atard, on se celebrarà entre les 10.00 i les 14.30 la Fira de Clubs i Escoles Esportives. Aquestes organitzacions mostraran el seu treball de promoció de l’esport entre els xiquets i xiquetes.

Els dies 15, 16, 17 i 18 de novembre, a partir de les 9.30 del matí, tindran lloc les partides de semifinals del programa educatiu Viu la Pilota al trinquet municipal, lloc que acollirà una partida de professionals el diumenge 20. També de matí, el divendres 18, se celebrarà a les 10.00 hores el Duatló Escolar Tragaleguas en la Ciutat de l’Oci i de l’Esport.

Pel que fa a les vesprades, el dimarts 15, a partir de les 17.00 hores tindrà lloc la trobada 3×3 de bàsquet escolar CBC Manises, al pavelló Alberto Arnal. El dijous 17, a les 18.30, una exhibició de patinatge artístic al poliesportiu municipal, i el divendres 18, a les 18.00 hores, una exhibició de gimnàstica rítmica al pavelló Alberto Arnal.

Durant tota la setmana, hi haurà jornades de portes obertes al poliesportiu municipal del Club de Frontenis, la Unió Femenina FC i el Club de Patinatge; al pavelló Alberto Arnal, del Club de Gimnàstica Rítmica; al pavelló Luis Vilar, del Club de Bàdminton, i al CEIP Enric Valor, del Club de Taekwondo El Templo.