L’Ajuntament d’Alaquàs posa en marxa dos nous programes de formació professional

L’Ajuntament d’Alaquàs posa en marxa dos nous programes de formació professional per a la inserció laboral al que participaran un total de 30 persones en situació d’atur. Els cursos s’impartiran al Centre Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs on 15 dels i les alumnes s’especialitzaran en la modalitat d’Auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics, la resta ho farà en la modalitat d’Atenció Sociosanitaria a persones depenents en institucions socials. En acabar els tallers, obtindran un Certificat de qualificació que acredite els seus coneixements.
La iniciativa que compta amb una subvenció que ascendeix als 83.476,5 euros, procedent del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) naix amb la finalitat de millorar la empleabilitat dels i les participants, dotant-los de nous coneixements i qualificació en les matèries que han triat.
Des de l’Ajuntament d’Alaquàs es continua treballant per mantindre actius aquestos programes de formació, de fet recentment 10 persones amb diversitat funcional iniciaven, al Centre Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs, un nou curs que els permetrà millorar les seues competències en la modalitat d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria.