L’Ajuntament de Catarroja llança una programació cultural infantil per a les Pasqües

L’Ajuntament de Catarroja prepara per a la setmana vinent de Pasqua, una sèrie de continguts culturals per a oferir una alternativa d’oci als més menuts del municipi relacionada amb les festivitats d’aquests dies. Seguint la línia de #QuedatACasa, des de l’àrea de Cultura han preparat una programació audiovisual amb temes relacionats amb aquests dies de Pasqua, que es suma a la que ja està oferint l’Ajuntament a les seues xarxes.

“Del dimarts 14 d’abril al dilluns 20 cada dia realitzarem una proposta en les nostres xarxes socials”, explica Dolors Gimeno, regidor de cultura de l’Ajuntament de Catarroja.

“Un grup d’animació cultural ens ha preparat una sèrie de vídeos en els quals ens ensenyaran manualitats, com fer un catxirulo, cançons populars en valencià relacionades amb la pasqua, a més proposarem senzills reptes en les nostres xarxes socials a les famílies i, finalment, comptarem amb els trucs del Mag Juan Altea, qui ja ens acompanya amb la seua màgia des de fa uns dies. Hem volgut configurar una proposta cultural i tradicional que puga oferir a les families alternatives d’oci en aquests dies de confinament sense oblidar l’època de l’any en la qual estem, oferint sempre un missatge positiu, perquè aquesta situació la superarem prompte amb el suport de totes i tots”, explica Dolors Gimeno.

Les activitats es publicaran en les xarxes socials de l’Ajuntament de Catarroja (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube) de manera que les famílies puguen interactuar, deixar els seus reptes i fer les preguntes que consideren oportunes per a poder realitzar les seues manualitats o receptes.