L’Ajuntament de La Pobla de Farnals entrega caixes de Nadal a 20 famílies de la Pobla de Farnals

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals ha fet entrega de la cistella de Nadal a una vintena de famílies que son ateses pel departament dels Serveis Socials. Un any més, la iniciativa s’ha dut a terme gràcies a la intermediació de la regidoria de Benestar amb el finançament de l’Obra Social La Caixa.

 

Totes les cistelles s´han adquirit als negocis locals, dins la política de promoció del comerç de proximitat que es desenvolupa des de l’Ajuntament de la Pobla, per tal de conscienciar al veïnat que cal comprar a les botigues del carrer i per contribuir econòmicament en el teixit econòmic local. A més, a les famílies que no han pogut replegar les caixes en persona, els voluntaris de Protecció Civil els les han portat a casa.

 

“Entre els productes que hem donat s’inclouen productes típics del Nadal i neteja. A més, en el cas de famílies amb xiquets i xiquetes, també hem inclòs joguets perquè els Reis d’Orient arriben a totes les cases de la Pobla”, ha explicat Maria Carmen Benlloch, regidora de Benestar. Les vint caixes repartides entre els nuclis més desafavorits estan valorades en 2000 euros, quantitat que ha estat sufragada íntegrament per l’Obra Social de La Caixa.