L’Ajuntament de Manises instal·la panells de lliure expressió al llarg de tot el nucli urbà

L’Ajuntament de Manises ha instal·lat panells de lliure expressió al llarg de tot el nucli urbà del municipi amb la intenció de facilitar la comunicació de les entitats associatives i del propi Consistori amb la ciutadania.

Dels deu panells que s’han col·locat en aquesta primera fase, una part està reservada per a comunicacions originades des de l’Ajuntament a través de les quals s’anunciaran les diferents activitats que aquest organitza. L’altra part està destinada a la lliure expressió d’associacions i entitats ciutadanes perquè aquestes disposen cartells i fulles informatives sobre els assumptes que consideren.

Els panells es podran trobar en diferents localitzacions properes als següents punts: guarderia La Pinadeta,  institut José Rodrigo Botet, plaça Rafael Atard, el Molí, parada de metro Roses, Casa de Cultura i Joventut, plaça El Castell, parada de metro Manises, guarderia La Tarara i Centre Sociocultural Barri Sant Jeroni.

Segons paraules de Manuel Gutiérrez, Regidor de Participació Ciutadana i Transparència, “es tracta d’una antiga reivindicació veïnal de dotar a Manises de més espais de lliure expressió”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *