L’Ajuntament de Rafelbunyol tramita més de 220 mil euros en ajudes a l’hostaleria

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha sigut el segon municipi en publicar les bases para la concessió de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir, que des de el dimecres es poden demanar per les empreses locals pertanyents als sectors més afectats per la crisis de la Covid-19.

Conscients de la rellevància d’aquestes ajudes per al teixit comercial de Rafelbunyol, tot l’equip tècnic i funcionariat de l’Ajuntament s’ha volcat perqué tingueren accés a elles el més prompte possible. En total, Rafelbunyol destinarà 222.389 € a les persones autònomes, xicotetes empreses i treballadors dels sectors que desenvolupen activitats vinculades als sectors de l’hostaleria, oci i entreteniment.

«És molt important per als i les que més han patit aquesta crisi a la nostra localitat poder demanar aquestes ajudes quan abans millor. Per aixó, ens hem implicat al màxim per donar celeritat als tràmits» declara Fernando Ciges, regidor de Comerç. 

«La Generalitat, la Diputació i els Ajuntaments hem fet un front comú davant els devastadors efectes econòmics i socials de la pandèmia amb aquestes ajudes. Tenim l’obligació i el deure d’oferir el màxim suport a la nostra ciutadania i vetlar pel manteniment de les empreses de la localitat» assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Les bases i tota la documentació que les acompanya es troben ja a la web municipal (https://www.rafelbunyol.es/va/content/ajudes-parentesi) i es poden tramitar de manera telemàtica o presencial. A més, s’ha elaborat una guia i un vídeo il·lustratiu perquè siga el més senzill accedir a la informació i s’ha habilitat una línia de telèfon i un e-mail específic per a les consultes (plaresistir@rafelbunyol.es- Tel. 676659139)