L’alboraiera Carol Rodríguez Lluch, campiona d’Espanya de gimnàstica rítmica en el seu primer nacional individual

El Campionat d’Espanya de la Federació Espanyola de Gimnàstica Rítmica, celebrat a Castelló del 9 al 14 d’abril, ha alçat a l’alboraiera Carol Rodríguez Lluch a l’alt del podi. La jove esportista s’ha proclamat campiona d’Espanya en la categoria cadet base individual 2010, un espectacular assoliment que arranca encara més celebracions en tractar-se del seu primer nacional individual.

Carol Rodríguez Lluch, representant de la federació valenciana, ha guanyat amb el seu ball, destacant front a les 177 participants procedents de tota Espanya. Cada comunitat autònoma aportava les seues 15 millors bases, per la qual cosa l’alboraiera ha hagut de passar prèviament per una important selecció.

I és que l’enorme disciplina ha jugat un paper fonamental en la trajectòria de la jove. Té 13 anys i porta més de 6 gaudint d’aquest esport, començant en la modalitat de conjunts. Entrena 3 hores diàries tots els dies, després d’anar a classe, sota l’orientació de la seua entrenadora, Sonia Villalba Miravet, també veïna d’Alboraia. Actualment, Carol forma part del Club de Gimnàstica Rítmica de Benimaclet.

«Mai deixarà de sorprendre’m l’elevadíssim nivell esportiu que tenen els nostres veïns i veïnes. Cada mes coneixem la gran notícia d’una espectacular victòria o la participació en un campionat de grandíssim nivell», explica l’alcalde, Miguel Chavarría. «Carol és una mostra del que guarda Alboraia en el món de l’esport i no podem més que felicitar-la amb enorme afecte i assegurar que seguirem la seua trajectòria i l’estarem animant sempre».