L’Alcalde d’Alaquàs rep el Consell de Xiquetes i Xiquets d’Alaquàs per a donar conéixer de primera mà el treball que realitzen

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i membres de l’equip de govern es van reunir el passat dijous 23 de febrer amb el Consell de Xiquetes i Xiquets d’Alaquàs per a donar conéixer de primera mà el treball que realitzen. Van participar en l’encontre la Regidora de Benestar Social, Majors, Diversitat Funcional, Oac i Participació Ciutadana, Elena Solís, el Regidor de Cultura, Turisme, Esports i Biblioteca, Fran Evangelista, la Regidora de Contractació, Comerç, Mercats, Salut pública i Festes, Sandra Conde, la Regidora Educació, Promoció i ús del Valencià, Marián Espert, el Regidor Urbanisme, Mobilitat, Ocupació, Formació, Promoció Econòmica i Oficina de Projectes Europeus, Jaime Marqués i la Regidora de Recursos Humans, Igualtat, Memòria Democràtica, Elena Álamo.

En l’encontre, tant el primer edil com les regidores i regidors van explicar les seues àrees de treball i les i els representants del Consell van realitzar preguntes per tal d’aprofundir-ne. L’Alcalde els va explicar amb detall la programació d’activitats organitzada amb motiu del 20 Aniversari del Castell d’Alaquàs així com en què consisteix el projecte de Bosc Urbà que s’inaugurarà el proper 25 de març.

Durant la reunió van realitzar un balanç positiu de la iniciativa de la fira d’atraccions sense soroll que va tindre lloc el passat 22 de febrer i realitzaran propostes de millora respecte als parcs públics i altres iniciatives.