L’Auditori Germanies de Manises acull l’acte de lliurament de premis a l’excel·lència acadèmica del curs 2022/2023

L’Auditori Germanies de Manises ha acollit, aquest dimarts, l’acte de lliurament de premis a l’excel·lència acadèmica de tots els nivells educatius del municipi del curs 2022/2023.
Tot l’alumnat que ha rebut aquest guardó ha obtingut la qualificació de 10 al seu expedient acadèmic. Es tracta de 16 persones de Primària: tres del CEIP Benjamín Benlloch, tres del CEIP Fèlix Rodríguez de la Fuente, tres del CEIP Joan Fuster, tres del CEIP Enric Valor i Vives, tres del CEIP José García Planells i un del Col·legi El Carmen.
Pel que fa als i les més grans, una alumna d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) del Col·legi El Carmen ha rebut el premi. Dels 12 estudiants de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) que han sigut reconeguts, cinc són de l’IES Pere Boïl, quatre pertanyen a l’IES Ausiàs March i tres provenen de l’IES Rodrigo Botet. Dos alumnes de l’Escola de Persones Adultes (EPA) Menicil de Manises, també amb nota d’excel·lent, han tingut un reconeixement especial, pel seu esforç en edat adulta.
L’alcalde, Javier Mansilla, i la regidora d’Educació i Infància, Carmen Moreno, han atorgat aquests guardons a l’alumnat que ha obtingut la qualificació d’excel·lent durant el curs passat.