Les 18 propostes del PSPV per a fer «El Foios que volem»

El Foios que Volem, és el lema de la campanya electoral del PSPV a la localitat. Juanjo Civera, candidat a l’alcaldia socialista, es presenta a les eleccions amb un programa electoral amb propostes per a millorar el dia a dia dels veïns i veïnes de la població.

Entre les propostes que té previst posar en marxa el PSPV si accedeix a l’alcaldia es troba realitzar una entrada a Foios per el camí de la Creu. En matèria d’educació proposen la posada en marxa d’un abonament cultural educatiu juvenil, la construcció del nou col·legi Mare de Déu del Patrocini, posar aules de 2 anys públiques i gratuïtes als col·legis, l’adequació de la Casa de Cultura i la posada en marxa d’un aulari d’Escola Oficial d’Idiomes a l’IES Escultor En Francesc Badia.

A més el PSPV proposa posar en marxa la festa d’estiu, convertir Foios en un poble cardiosegur amb l’adquisició de més desfibril·ladors i condicionar la platja de Foios.
Per als joves de la población, els socialistes de Foios volen posar en marxa la propera legislatura el casal jove i un pavelló poliesportiu amb skatepark, parkour i workout. També posaran en marxa les beques al transport per a estudis postobligatoris i un aula d’estudi 24/7.

També des de el PSPV de Foios proposen en el seu programa electoral posar llum eficient als carrers, ampliar l’edifici de l’Ajuntament, impulsar el centre multisocial i de la dona Carmen Alborch, i posar en marxa un pla de vivendes col·laboratives per a les persones majors.
Pel que fa al comerç, el PSPV de Foios aposta per implusar el comerç local i de proximitat per això volen posar en marxa una marca pròpia per a revitalitzar el comerç de la localitat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *