L’exposició itinerant «DESTÍ: VIDA. Crònica fotogràfica de l’èxode ucraïnés per Benito Pajares» arriba a Vinalesa

L’exposició itinerant «DESTÍ: VIDA. Crònica fotogràfica de l’èxode ucraïnés per Benito Pajares» s’inaugurarà este dimarts 25’abril  a l’Espai Jove de Vinalesa.
La mostra presenta una selecció d’imatges que retraten els moments més crítics de la crisi humanitària a Ucraïna després de l’inici de la guerra. A través d’ella, es busca sensibilitzar sobre la difícil situació de les persones afectades per l’èxode ucraïnés i fomentar la reflexió sobre aquesta problemàtica global. Presentada amb gran èxit al Centre Cultural la Nau de la Universitat de València el passat mes de desembre, inicia ara la seua itinerància per diferents localitats per a obrir les portes de la Universitat a la ciutadania, permetent així donar a conéixer la seua labor acadèmica i el seu compromís social.
La inauguració comptarà amb la presència de Maria Dolores Pitarch, delegada de la rectora per al Programa Universitat Societat de la UV, membres de la corporació local i el fotògraf Benito Pajares, qui oferirà unes paraules sobre el seu treball i experiència a Ucraïna. A més, la presidenta de l’ONG Junts per la Vida, Clara Arnal, compartirà amb els assistents la seua visió i experiència en la lluita pels drets de les persones afectades per la guerra ucraïnesa.