Manises participa en Polònia en un projecte europeu per combatre la discriminació

Representants de l’Ajuntament de Manises han viatjat a Polònia, convidats per la Fundacja Cooperacja d’aquell país, per tal de participar en les reunions del projecte europeu Take Action in integration! que té com a objectiu combatre la discriminació que existeix als grups minoritaris i els més perjudicats per la immigració.

 

La fundació polonesa lidera aquest projecte, al qual participen com a socis Manises, Eurospeak Limited (Irlanda) i Tou Play (Itàlia), els quals s’han reunit per primera vegada aquest cap de setmana a la ciutat de Leszno. En aquesta trobada han tractat el plantejament del projecte, les eines de seguiment i gestió, han compartit els plans de treball i han definit les primeres tasques per als propers sis mesos.

 

La proposta inclou fomentar la inclusió social d’aquells grups immigrants i minories més afectats per donar resposta en cada regió europea. Per a aconseguir-ho, el projecte se centra en millorar les habilitats dels treballadors i treballadores d’educació per a persones adultes per tal de reduir la discriminació i qualsevol conducta contrària als valors europeus i els drets humans.

 

Els quatre participants en Take Action in Integration! faran reunions constants per a l’intercanvi de bones pràctiques, viatges internacionals i treball en línia sobre aquestes temàtiques.