Més de 80 xiquets i xiquetes participen en l’Escola de Pasqua gratuïta organitzada per l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca

L’Escola de Pasqua gratuïta organitzada per l’ajuntament d’Alfara del Patriarca ha tingut una gran acollida per la població. 84 xiquets i xiquetes del municipi están gaudint aquests dies de les activitats dirigides que es desenvolupen en les instal·lacions del poliesportiu municipal El Paretó i el CEIP San Juan de Ribera.

 

Baix el lema “Esport i conciliació’, els i les menors realitzen manualitats amb temàtica pasquera, com milotxes, o conillets de Pasqua, fan tallers de cuina, pinten ous, i aprenen jocs populars, a més de practicar diferents esports. Per altra banda, també es fomenta el reciclatge amb diferents activitats.

 

L’Escola de Pasqua començà el 19 d’abril i finalitzarà el 22 d’abril. L’horari és 9 a 13 hores, i hi ha possibilitat d’escola matinera, de 8 a 9 hores, i vespertina, de 13 a 14 hores, precisament per a facilitar la conciliació de les famílies. Aquest servei gratuït s’integra dins del Pla Corresponsables subvencionat pel Ministeri d’Igualtat i Polítiques Inclusives, i està dirigit per a la joventut del municipi fins als catorze anys.

 

«Volem facilitar la conciliació de les famílies al mateix temps que millorem la qualitat de vida de la infància i l’adolescència amb propostes lúdiques i educatives dirigides a diferents sectors de la població», explica Jaume Martínez, regidor d’Educació i Cultura, Esports i Joventut, qui també assenyala que al llarg de l’any s’estan organitzant diferents propostes i projectes per als xiquets i xiquetes d’Alfara del Patriarca.