Més de 800 arbres han sigut apadrinats per joves a través del programa Arrela’t a Catarroja

Es tracta d’una iniciativa municipal que té com a objectiu que els més menuts creen vincles i arrelsamb el seu entorn i el medi ambient, apadrinant un arbre de la seua ciutat.

Catarroja suma arbresapadrinats dins del marc de la seua campanyamediambientalArrela’t a Catarroja‘, una propostadirigida a la població infantil fins a dotze anys i que té com a propòsit incentivar a les xiquetes i xiquets i públic jove sobre el valor de cuidar, valorar i preservar el seu entorn i el medi ambient des de ben menuts.


A través d’aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Catarroja només en 2024 s’han apadrinat més d’uncentenar d’arbres. Una valoració molt positiva que demostra l’èxit d’aquesta campanya municipal impulsada des de l’àrea de Joventut i que va ja per la quarta edició, aconseguint sumar així més de 800 arbres apadrinats.


«Arrela’t a Catarroja és una ferramenta per fer veureels més menuts i menudes la importància de l’entornnatural i del medi ambient. Una acció tan senzilla i xicoteta com podria semblar apadrinar un arbre potsuposar un impacte a llarg termini en la nostra ciutati el nostre planeta», assegura l’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent.


La proposta mediambiental planteja com de manera lúdica i divertida la població més jove pot ser partícipi protagonista del canvi i aportar la seua llavor en favor de la sostenibilitat. A més, a cada participanttambé se li proporciona una sèrie de recomanacionsamb les quals es poden contribuir a fer un món méssostenible, des de mantindre els carrers i parcs nets fins a seguir les 3R (reduir, reutilitzar i reciclar) o controlar l’ús de l’aigua per no malbaratar aquestrecurs vital tan necessari. En definitiva, xicotetsgestos que poden canviar el món.