Mini pizzes d’albergínia, una recepta saludable

Com aquest estiu hem menjat més gelats del compte, què us sembla si preparem una recepta que tinga la verdura com a protagonista? Anem a fer unes mini pizzes d'albergínia, una recepta saludable per a tota la família.

Ingredients:

albergínies
tomaca fregida o salsa de tomaca
sal
oli d'oliva extra verge
formatge parmesà ratllat o mozzarella

Preparació:
Rentem bé les albergínies i les tallem en llesques de aproximadament 7 o 8 mm de gruix, les distribuïm en una font coberta amb paper de forn. Fem talls poc profunds sobre la carn de les albergínies, els posem oli, sal i les fiquem al forn a 180 ° C durant 15 o 20 minuts, girant a meitat cocció, per fer bé les dues parts.
Retirem del forn, i posem en cada llesca tomaca, com fem amb les masses de les pizzes. Ara, empolvorem una miqueta de formatge ratllat i tornem a ficar tot al forn, aquest cop a 200 ° C, uns 4 minuts, fins que el formatge es funda i quede dauradet.
Llest!