Moncada prepara una jornada de Halloween terrorífica amb esdeveniments per a totes les edats

Halloween està molt prop. Cada vegada són més les persones que gaudeixen del dia més terrorífic de l’any. Esta tradició importada cobra cada vegada més pes en el nostre calendari. L’última nit d’octubre ens disfressem i eixim a gaudir -al mateix temps que terroritzar- d’esta festa.

L’Ajuntament de Moncada organitza, dimarts que ve 31 d’octubre, diversos esdeveniments amb motiu de Halloween en el municipi. En primer lloc hi haurà dues festes per a xiquets durant la vesprada organitzades per la regidoria d’Educació, amb Iván Bailach al capdavant. Hi haurà, d’una banda, un passatge del terror que estarà instal·lat en la Llar del Jubilat, en la plaça de l’Arbre de Moncada, des de les 17.45 fins a les 20.45 hores. Al mateix temps, l’avinguda de la Mediterrània comptarà amb una festa amb ‘maxi disco’ perquè els més xicotets ho donen tot en la pista. Estarà de 18.00 a 20.00 hores i comptarà amb personatges terrorífics infiltrats i estands amb jocs d’habilitat ambientats en Halloween.

A la nit arriba el torn dels majors. El regidor de Festes, Martín Pérez, organitza un festival de Halloween al qual els assistents podran acudir amb la seua millor disfressa. L’acte serà en la Plaça Sant Jaume a partir de les 22.30 hores, i per a accedir serà necessari haver recollit una polsera gratuïta per qüestions de seguretat i aforament.

Finalment, este dissabte 28 d’octubre les comissions falleres celebraran un sopar de convivència organitzat per la Junta Local Fallera i l’Ajuntament de Moncada. A continuació, en el pàrquing públic del Carrer Vinalesa tindrà lloc l’actuació de l’orquestra Màxima des de les 22.30 hores amb accés gratuït.