Naix “Oci a casa”, la nova proposta de l’Ajuntament de Picassent per animar la quarentena

L’Ajuntament de Picassent, per tal de fer més entretingut este període de quarentena, acaba de posar en marxa la iniciativa “Oci a Casa”. Un nou canal d’entreteniment local que es pot trobar a les xarxes socials, Facebook i Instagram i que fins ara, recull activitats i tallers a càrrec de treballadors i treballadores municipals, però la intenció és que la ciutadania, a més de fer les activitats, s’anime i compartisca també els seus coneixements.

Des de l’Ajuntament, conscients que estos dies de confinament no estan resultant gens fàcils per a ningú, amb “Oci a Casa” hem trobat la manera de no deixar de prestar serveis, i a més, aportem la possibilitat de posar en valor el temps, aprofitant-lo, fent coses que agraden i diverteixen”, afirma l’alcaldessa, Conxa García.

Les propostes d’Oci a casa es publiquen dos vegades al dia, a les 9:00 h i a les 17:00 h. La programació es pot trobar a la web de l’Ajuntament de Picassent, a l’enllaç http://www.picassent.es/va/ociacasa. En estos moments es troben iniciatives relacionades amb l’activitat física (zumba, ioga, jocs, etc.), altres dirigides a l’entreteniment dels més menuts, també tallers de cuina, etc. I per tal d’anar obrint el ventall, aquells veïns i aquelles veïnes que vulguen sumar-se i fer propostes hauran d’utilitzar el hashtag #ociacasapicassent.