Nova web de la Unió Musical d’Alaquàs

La Unió Musical d’Alaquàs ha estrenat una nova pàgina web. Es tracta d’una de les actuacions previstes de l’entitat amb motiu de la celebració del 175 aniversari amb l’objectiu d’oferir una imatge renovada i més actual amb major cabuda de continguts. El disseny ha sigut elaborat pel membre de la banda i empresari local José Cristóbal García Aguado.

La nova web, www.musicalalaquas.com ha sigut creada principalment per oferir un millor servei a les persones associades i al públic en general. Per aquest motiu, a més d’oferir un disseny més actual i la programació de l’entitat, la web dóna més protagonisme a les diferents seccions i agrupacions que integren la societat: Escola de Música, Banda Simfònica, Jove Orquestra, Nova Coral i Grup l’Olivar. Incorpora també un apartat amb les notícies més destacades, un arxiu històric i tota la documentació d’interés.

La Unió Musical d’Alaquàs es troba celebrant enguany el 175 aniversari amb l’objectiu d’ajudar a consolidar la imatge de la cultura musical de la gent d’Alaquàs a través de tota una sèrie d’activitats per tal d’apropar la música a un major nombre de públic. La programació inclou a més d’actuacions musicals tot un projecte a través del qual es pretén recuperar, investigar i difondre el patrimoni musical amb l’objectiu d’augmentar l’alumnat així com les persones sòcies que formen la Unió Musical d’Alaquàs. Un projecte col·lectiu que pretén posar en valor la UMA i donar a conéixer la seua singularitat.