‘NTC nit’ bat rècords el novembre i consolida el prime time d’À Punt

L’NTC nit de diumenge, 5 de desembre, congregà 140.000 espectadors (7,8% de quota) i ahir dilluns, 6 de desembre  van ser 110.000 amb un 6,6% d’audiència mitjana, segons GECA.

Aquestes xifres consoliden que l’informatiu que presenten Rosa Romero i Àlex Sanjaime de dilluns a divendres, i Vanessa Gregori els cap de setmana, ha anat millorant el compromís amb els espectadors i ha elevat el percentatge d’audiència des de setembre fins a arribar als seus màxims registres aquest novembre i començament de desembre.

L’NTC nit ha superat els 100.000 espectadors aquesta temporada en diverses ocasions. L’emissió del diumenge 28 de novembre és la més vista de la temporada amb 171.408 espectadors i un 9,59% de quota, per damunt dels capítols de L’Alqueria Blanca, segons dades oficials de GECA.

A més, l’emissió del diumenge 28 de novembre s’ha convertit en la més vista de la història d’aquest informatiu, fins i tot per damunt de la registrada el 8 de gener, dia de la gran nevada en gran part d’Espanya, que va atraure 135.000 valencians (6,9%).

Aquest NTC nit ha assolit el passat novembre un rècord històric amb una mitjana de 4,9% de quota de pantalla i 81.000 espectadors, sempre segons dades facilitades per GECA. Aquest informatiu és el quart programa més vist de la temporada per darrere de L’Alqueria Blanca, NTC migdia i Zoom. El 92% de les emissions de l’NTC nit superen la quota mitjana d’À Punt i suposa el 12% de la quota total del dia. Ambdós informatius aporten el 28% de la quota de la cadena aquesta temporada que va començar el 6 de setembre.

La mitjana d’espectadors puja fins als 81.000 espectadors, fet que suposa la xifra més alta des de gener del 2021. NTC nit aconsegueix consolidar d’una millor forma l’espectador durant el mes de novembre amb un 49% de fidelitat, la dada més alta la temporada passada.

El bon rendiment d’aquest informatiu de la nit també ha contribuït a la millora del prime time, que a l’octubre passà a ser la franja que més aportà al canal, amb un 36,6%, en lloc de la sobretaula (29,9%).

Per objectius, l’NTC nit aconsegueix al novembre el seu màxim de quota mensual històrica entre els majors de 64 anys, tant en dies laborables com en cap de setmana. De dilluns a divendres la quota de pantalla entre els espectadors de més de 65 anys ascendeix a un 4% i en el cap de setmana a un 5,3%.

A més, a la província d’Alacant també anota màxim amb un 4,3%, en els dies laborables i el 4,6% els caps de setmana.